woman in phone

Din online hudläkare finns nu bara ett klick bort.

Bli hjälpt av en hudläkare online genom bildrådgivning. Få medicinska råd, recept samt remisser med mera.
Gå vidare
Pris: 395 kr (325 kr för Alivia-kunder)
Fråga en hudläkare om råd

Skicka in bilder och information om dina besvär så får du medicinska råd från en hudläkare inom 24 timmar.

Pris: 395 kr (325 kr för Alivia-kunder)
Gå vidare
Mer än 10 000 konsultationer online
Skapar förtroende genom erfarenhet

Snabbt, professionellt svar precis som jag hade hoppats på. Jag fick också råd om fortsatt behandling som jag kunde sköta själv med receptfri medicin. Mycket lättare än att göra ett läkarbesök på en mottagning. Rekommenderas!
David, 34

Möt vårt team med duktiga hudläkare
Dr. Daniel Stern
Specialistläkare Dermatologi och Venereologi
Sverige

Dr. Stern utbildade sig vid Medical University of Warsaw. Därefter arbetade han några år som läkare i Stavanger i Norge, först på sjukhus och senare på vårdcentral. Slutligen påbörjade han sin specialistutbildning inom Region Skåne och blev färdig hudläkare 2019.

Dr. Stern har ett brett intresse inom dermatologin. Bland drivkrafterna finns framför allt utveckling av professionen och att optimera samhällsnyttan genom att möta den nya tidens digitala möjligheter och utmaningar.

Förutom att jobba som läkare på Snapmed är han anställd på sjukhus inom Region Skåne. Han sitter också med i en regional expertpanel som utvecklar behandlingsriktlinjer och ger övergripande råd om läkemedelsbehandlingar.

Dr. Dorin Golubas
Specialistläkare Dermatologi och Venereologi, Specialistläkare Allmänmedicin
Sverige

Dr. Golubas fick sin grundutbildning till läkare vid Universitetet i Bukarest, Rumänien. År 2010 flyttade han till Sverige och påbörjade sin specialistutbildningtill allmänläkare. Senare valde han att dubbelspecialisera sig och innehar sedan 2019 specialistkompetens inom både Allmänmedicin, och Dermatologi.

Dr. Stern har ett brett intresse inom dermatologin. Han drivs av effektiv behandling av vanliga hudsjukdomar men också av den ibland svåra uppgiften att diagnostisera och behandla mer ovanliga problem.

För närvarande jobbar Dr. Golubas som läkare på ett sjukhus inom Region Skåne och på Snapmed.

Dr. Chinh K. Le
Specialistläkare Dermatologi och Venereologi
Norge

Dr. Le tog sin läkarexamen vid Jagiellonian University Medical College in Krakow innan han vidareutbildade sig inom Hud- och könssjukdomar vid Førde sjukhus och Haukeland Universitetssjukhus.

Dr. Le är har ett särskilt intresse av malignt melanom och andra former av hudcancer och har arbetat inom teledermatologi sedan 2016. Han behandlar akuta och kroniska hudsjukdomar som akne, rosacea, psoriasis och dermatit och har lång erfarenhet av undersökningar, behandlingar och kirurgi av misstänkta hudförändringar. Han har också erfarenhet av behandling mot överdrivna svettningar och bruxism.

Dr. Le arbetar för Snapmed, Aleris och Oslo Syd Hudklinikk och är särskilt angelägen om att patienten ska känna sig väl omhändertagen och försöker tänkaholistiskt genom hela behandlingsförloppet.

Dr. Reza Sohrabi
Specialistläkare Dermatologi och Venereologi
Norge

Dr. Sohrabi tog sin läkarexamen vid Universitetet i Odense i Danmark innan han specialiserade sig inom Hud- och Könssjukdomar vid sjukhuset i Ryhov, och senare vid Haukeland Universitetssjukhus och Oslo Universitetssjukhus. Han behandlar akuta och kroniska hudsjukdomar som akne, rosacea, psoriasis och dermatit och har lång erfarenhet av undersökningar, behandlingar och kirurgi av misstänkta hudförändringar.

Dr. Sohrabi arbetar idag för Snapmed och Dr. Dropin och har tidigare lång bakgrund inom Universitetssjukhusvården på Oslo Universitetssjukhus och senare på Aleris.

Dr. Hermund Feldborg
Specialistläkare Dermatologi och Venereologi
Norge

Dr. Feldborg tog sin läkarexamen vid Jagiellonian University Medical College in Krakowinnan han specialiserade sig inom Hud- och Könssjukdomar vid Stavanger Universitetssjukhus.

Dr. Feldborg är särskilt intresserad av Rosacea, Psoriasis och Perioral dermatit. Han behandlar akuta och kroniska hudsjukdomar som akne, rosacea, psoriasis och dermatit och har lång erfarenhet av undersökningar, behandlingar och kirurgi av misstänkta hudförändringar.

Dr. Feldborg arbetar idag för Snapmed, Aleris och Vestfold hudläkarklinik.

Dr. Ola Norgaard Kristiansen
Specialistläkare Dermatologi och Venereologi
Norge

Dr. Kristiansen tog sin läkarexamen vid Jagiellonian University Medical College in Krakow innan han specialiserade sig inom Hud- och Könssjukdomar vid Gävle sjukhus.

Dr. Kristiansen har ett brett intresse inom dermatologins alla områden och strävar efter att fåså bra bredd som möjligt som hudläkare. Har är särskilt intresserad av ovanliga tillstånd, venerologi och hudtumörer. Han intresserar sig även för vanliga hudsjukdomar som Akne, Rosacea, Eksem och Psoriasis och håller sig uppdaterad om de senaste behandlingsmetoderna.

Dr. Kristiansen arbetar idag för Snapmed och Gävle sjukhus.

Dr. Jon Vegard Rørvik
ST-Läkare Dermatologi och Venereologi
Norge

Dr. Rørvik tog sin läkarexamen vid Jagiellonian University Medical College in Krakowinnan han påbörjade sin specialisering inom Hud- och Könssjukdomar vid Stavanger Universitetssjukhus. Han är för närvarande på det femte och sista åretav sin specialistutbildning.

Dr. Rørvik är särskilt intresserad av hudtumörer, kirurgi, dermatoskopi och laserbehandling och har extensiv erfarenhet av ovanstående från Stavanger Universitetssjukhus. Han är noggrann med att hålla sig uppdaterad genom medicinska tidskrifter med allt från den mest avancerade immunologin till enklare problemställningar som ärr- eller sårbehandlingar.Per idag jobbar

Dr. Rørvik för Snapmed och Stavanger Universitetssjukhus.

Dr. Mihaela Costache
Specialistläkare Dermatologi och Venereologi
Storbritannien

Dr Costache studerade vid Carol Davila University of Medicine Bucharest, Rumänien, följt avsju års skolning inom Dermatologi och Dermatopatologi i Storbritannien, Tyskland och Sydöstra Asien. Hon är en erfaren forskare och utgivare av vetenskapliga artiklar, och innehar priset Michael Hornstein Memorial Award från European Association of Dermatologyand Venereology samt diplom från Universitetet i Montpellier i området hudmanifestationer vid systemsjukdomar.

Hon har ett särskilt intresse för inflammatoriska hudsjukdomar som eksem, psoriasis och rosacea, men också för hudcancer.

Dr Costache har arbetat för “Torbay and South Devon NHS Foundation Trust” sedan 2011, där hon leder hudcancerteamet och är klinisk handledare för ST-läkare inom allmänmedicin.

Dr. Patricia Gordon
Specialistläkare Dermatologi och Venereologi
Storbritannien

Dr. Gordon blev färdig hudläkare 1998, och har sedan arbetat i Iverness och Edinburgh, Storbrittaninen.

Hon är särskilt intresserad av inflammatoriska hudsjukdomar och medicinsk dermatologi.Her interests include inflammatory skin problems and medical dermatology.

Förutom Snapmed jobbar hon för NHS i the Scottish Borders.